Accounting

Betaallijst

Door de betaallijst van Yuki hoef je niet meer je aankoopfacturen uit een excel bestand te halen om te kijken welke je hebt betaald en welke nog niet. Yuki betaallijst geeft je de mogelijkheid om al jouw aankoopfacturen in een keer te betalen. Je vind de betaallijst bij betalingen. Wanneer je op betalingen drukt dan zie je alle aankoopfacturen die nog betaald moeten worden. Deze kunnen apart worden aangevinkt.

Wil je ze in een keer allemaal betalen? Klik dan op het bovenste vinkje. Vervolgens selecteer je een bankrekening en druk je op bereid een betaling voor.

Je krijgt nu de lijst te zien met alle aankoopfacturen die je wilt betalen. Staat er toch eentje in die je niet wil betalen? Dan kan je deze eenvoudig weer verwijderen door op het rode kruisje rechts op de pagina te drukken.

Wil je de facturen later betalen dan druk je bovenaan de pagina op bewaren. Wil je toch de hele lijst verwijderen? Dan kan je op de prullenbak drukken bovenaan de pagina. Druk je bovenaan de pagina op maak definitief dan krijg je de mogelijkheid om het betaalbestand te downloaden. Deze hoef je dan alleen nog up te loaden in het bankportaal en te ondertekenen.

Door de betaallijst ben je dus niet meer een middag bezig met facturen betalen maar betaal je wel 100 facturen in een paar minuten.

 

Heeft u een vraag? Laat het ons weten

 

 

Terug naar vorige pagina