Accounting

Digitaal archief & communicatie

Om in het archief te komen druk je op het icoontje met de mappen. Je ziet vervolgens het digitale archief. Deze is opgedeeld in meerdere mappen. Je kunt op elke map klikken. Wanneer je op een map klikt krijg je alle facturen te zien die bijvoorbeeld bij verkoopfacturen behoren. Als je opzoek bent naar een specifieke factuur maar je weet het precieze bedrag niet meer. Dan kun je gebruik maken van de zoekfunctie links boven.

 

Via Yuki is het ook altijd mogelijk om met ons, de accountant, te communiceren. Hier zijn verschillende manieren voor binnen Yuki. Een hiervan is binnen een factuur. Binnen deze factuur zie je bovenaan de pagina een wolkje met een vraagteken. Als je hier op klikt kun je direct een vraag stellen of een foutief verwerkte transactie melden.  Je kunt vervolgens de vraag intikken en het verzenden naar je accountant. Om al je vragen in een keer te zien druk je op de spraakwolkjes links op de pagina.

 

YouTube video

 

Een andere aanlevermethode is via een koppeling. Bijvoorbeeld met het kassasysteem. De koppelingen zijn terug te vinden op de website van Yuki. Bij Yuki voor ondernemers staat ‘koppelingen’.  Vervolgens krijg je een lijst te zien met alle koppelingen waar Yuki op dit moment mee is gekoppeld.

 

Heeft u een vraag? Laat het ons weten

 

Terug naar vorige pagina