Accounting

Kinderopvangmanager is niet altijd een boekhouder

Om efficiënter en kostenbesparend te werken, kan het handig zijn om de administratie uit te besteden. Sommigen vinden het ideaal: ‘Ik hoef ouders niet meer lastig te vallen met vragen over facturen.’ Anderen houden het liever zelf in de hand.

Meer tijd en dus overzicht met real time data en actueel overzicht over meerdere vestigingen heen. In de eerste plaats scheelt het een tot twee medewerkers die fulltime de administratie moeten doen.

Maar de kostenbesparing bestaat vooral uit een efficiencyslag. We nemen de hele achterkant van de organisatie over, en die is daardoor veel strakker. De omzet stijgt, de facturen worden sneller betaald.

Misschien ziet u op tegen het vele werk van de verandering.

Met de overstapservice van Practical wordt u met raad en daad geholpen door ervaren mensen. We zetten in enkele stappen uw bestaande administratie over naar ons online portaal en maken het real time inzichtelijk. Iedere stap wordt door ons zorgvuldig gepland en met u gecommuniceerd.

Wanneer u overstapt in op 1 januari in 2020 hoeft u geen overstapkosten te betalen. Werkt u al met onze software ontvangt ook ook nog eens 2 maanden gratis

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Benieuwd wat we voor uw kinderdagverblijf kunnen betekenen? Informeer naar de mogelijkheden via onderstaand formulier:

Terug naar vorige pagina