Accounting

Online Facturen

Facturen sturen via Yuki in jouw eigen huisstijl. Deze functie vind je onder het verkoop icoontje. Dit is het icoontje met de schuddende handen. Hier kun je snel zien wat de verkoop per maand is, conceptfacturen, nog te verzenden facturen en meer. Het is goed om alle tegels even aan te klikken en te kijken wat er achter zit.

Om een factuur op te stellen klik je op het tandwieltje linksonder op de pagina. Vervolgens ga je naar verkoopinstellingen. Hier kan je je facturen aanpassen naar jouw eigen wens.

Als je de lay-out naar eigen wens hebt gemaakt kan je een factuur gaan opstellen. Hiervoor ga je terug naar het dashboard en kan je rechtsboven klikken op nieuwe factuur.

 

Je geeft je relatie aan. Er wordt automatisch een onderwerp gekozen maar deze kan ook gewijzigd worden. Daarnaast vul je een betalingstermijn in. Je kan een artikel eraan toevoegen. Om de factuur in de juiste lay-out te versturen kan je al je eigen gemaakte lay-outs eraan toevoegen. Als je alles hebt ingevuld verwerk je de factuur en kan je een schermvoorbeeld bekijken. Daarna kan je zelf kiezen of je hem per e-mail wil versturen of per post

 

Op dezelfde manier als de factuur kan je ook offertes aanmaken. Hiervoor klik je op nieuwe offerte. Deze staat naast nieuwe factuur rechtsboven. De offerte maak je op dezelfde manier als de factuur. Je kunt altijd de status van je offerte in de gaten houden. Bekijk voor een duidelijke en uitgebreide uitleg de instructie video van Yuki.

 

Heeft u een vraag? Laat het ons weten

 

Terug naar vorige pagina