Alles over een boekhouder voor ZZP


Op zoek naar een boekhouder voor ZZP? Wanneer je de boekhouding bij Practical uitbesteedt heb je altijd en overal inzicht in je onderneming door actuele gegevens. Waar je informatie voorheen haalde uit fysieke documentatie, gebeurt dit tegenwoordig online. Met behulp van de nieuwste technologieën is het mogelijk om te sturen op actuele informatie.

Boekhouding eenmanszaak

De boekhouding voor een eenmanszaak is natuurlijk net zo belangrijk om op orde te hebben als wanneer je mensen in dienst hebt. Het is erg belangrijk om de administratie als zzp’er op orde te hebben. Dan weet je niet alleen hoe je ervoor staat maar ook of je bijvoorbeeld nieuwe plannen kunt financieren. Wij adviseren je hier ook graag over. Heb je bijvoorbeeld vragen over het verkrijgen van financieringen of heb je algemeen financieel advies nodig? Dan staan wij voor je klaar.

Wij doen namelijk meer dan alleen boekhouding en administratie voor ZZP’ers; wij zijn er ook voor juridisch en fiscaal advies. Wij zijn je persoonlijke sparringpartner en zijn altijd bereikbaar en dus ook in het weekend. Als wij kansen zien of als er nieuwe wet- en regelgevingen zijn die mogelijk van invloed kunnen zijn binnen de sector, nemen we daar proactief contact met je over op. Zo ben je altijd op de hoogte en kun je alles uit je onderneming halen.

Administratie ZZP uitbesteden aan een van onze professionals

Als je ervoor kiest om de administratie ZZP uit te besteden, is het belangrijk dat je kiest voor een partner met specialistische kennis. Onze maatwerkoplossingen zorgen ervoor dat jij als zelfstandige dagelijks niet meer bezig hoeft te zijn met je administratie. Doordat we informatie kunnen koppelen naar één platform heb je dagelijks het overzicht wat je nodig hebt en word de informatie door onze medewerkers op dag basis bijgewerkt.

Met onze zzp boekhouding software hoeft je zelf niet te boeken en wordt alle informatie overzichtelijk gepresenteerd in je boekhouding. Met real time inzicht kun je sturen op feiten en kun je de focus leggen op jouw onderneming. Naast het ontzorgen van de boekhouding, verzorgen wij ook fiscaal advies. Zodra er iets verandert in de wet- en regelgeving zijn onze specialisten daar als eerste van op de hoogte en jij als ondernemer dus ook. Ook voorzien wij je graag van financieel en ondernemersadvies. Doordat wij ons hier mee bezighouden, laten wij samen met jou de onderneming groeien. En kun jij je focussen op andere belangrijke zaken van het ondernemen.

Als kantoor kunnen we een totaaloplossing aanbieden als accountant voor ZZP die niet alleen je administratie kan bijhouden, maar ook kan voorzien van fiscaal en juridisch advies en ook zorg kan dragen voor de salarisadministratie. Tenslotte maken we ook de jaarrekening voor je op en controleren we deze mocht dat nodig zijn voor bijvoorbeeld de bank of het moment dat je fiscaal naar de BV over kunt stappen.

Benieuwd? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar
+31 (0) 88 011 4000 of door ons contactformulier in te vullen.

Op zoek naar een boekhouder voor ZZP?