Boekhouder binnenvaart: wat kunnen we voor jou betekenen?


Bereken je tarief

Op zoek naar een boekhouder in de binnenvaart sector? Bij Practical heb je altijd en overal inzicht in je onderneming door actuele gegevens. Waar je informatie voorheen haalde uit fysieke documentatie, gebeurt dit tegenwoordig online. Met behulp van de nieuwste technologieën is het mogelijk om te sturen op actuele informatie. In dit blog leggen we je graag uit wat onze boekhouders voor de binnenvaart kunnen betekenen.

Boekhouder voor de binnenvaart sector

Met een boekhouder voor de binnenvaart sector weet je zeker dat je boekhouding op orde is. Dan weet je niet alleen hoe u ervoor staat maar ook of je bijvoorbeeld nieuwe plannen kunt financieren. Wij adviseren je hier ook graag over. Heb je bijvoorbeeld vragen over het verkrijgen van financieringen of heb je algemeen financieel advies nodig? Dan staan wij voor je klaar.

Wij doen namelijk meer dan alleen boekhouding en administratie voor de Binnenvaart sector; wij zijn er ook voor juridisch en fiscaal advies. Wij zijn je persoonlijke sparringpartner en zijn altijd bereikbaar, dus ook in het weekend. Als wij kansen zien of als er nieuwe wet- en regelgevingen zijn die mogelijk van invloed kunnen zijn op de Binnenvaart sector, nemen we daar proactief contact met je over op. Zo ben je altijd op de hoogte en kun je alles uit je onderneming halen.

Boekhouder binnenvaart: van alles op de hoogte

Wij zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en weten hoe specifiek jouw bedrijfsvoering is. Of je nu actief bent in de droge lading, de zand- en grindvaart, de container- of tankvaart. Het ondersteunen van een ondernemer binnen de binnenvaart sector vraagt om specialistische kennis van de branche. Onze maatwerkoplossingen zorgen ervoor dat jij als ondernemer dagelijks niet meer bezig hoeft te zijn met je administratie. Doordat we informatie kunnen koppelen naar één platform heb je dagelijks het overzicht wat je nodig hebt en word de informatie door onze medewerkers op dag basis bijgewerkt.

Met onze boekhoudsoftware gericht op de binnenvaart sector hoeft je zelf niet te boeken en wordt alle informatie overzichtelijk gepresenteerd in je boekhouding. Met real time inzicht kun je sturen op feiten en kun je de focus leggen op jouw onderneming. Naast het ontzorgen van de boekhouding, verzorgen wij ook fiscaal advies. Zodra er iets verandert in de wet- en regelgeving binnen de Binnenvaart sector zijn onze specialisten daar als eerste van op de hoogte en jij als ondernemer dus ook. Ook voorzien wij je graag van financieel en ondernemersadvies. Doordat wij ons hier mee bezighouden, laten wij samen met jou de onderneming groeien en kun jij je focussen op andere belangrijke zaken van het ondernemen.

Marges per omzet- en kostengroep realtime inzichtelijk

Wat is de omzet of waar maak je simpelweg te veel kosten? Kostprijscalculaties van je producten en koppelingen met interne systemen zijn van wezenlijk belang voor een efficiëntie administratie binnen de Binnenvaart sector. Door alles op omzet- en inkoopgroep te boeken heb jij realtime overzicht in je kosten en opbrengsten en kun je het team sturen waar nog extra winst is te halen.

Een salarisadministratie specialist met kennis van de binnenvaart sector

Salarisadministratie binnen de binnenvaart sector wordt vaak gezien als een complexe bezigheid. Het is dan vaak lastig en complex om dit zelf allemaal bij te houden, daarom verzorgen wij ook de salarisadministratie. We adviseren graag over werkkostenregeling (WKR) en de beloning van medewerkers.

Als kantoor kunnen we een totaaloplossing aanbieden als accountant voor de binnenvaart sector die niet alleen je administratie kan bijhouden, maar ook kan voorzien van fiscaal en juridisch advies en ook zorg kan dragen voor de salarisadministratie. Tenslotte maken we ook de jaarrekening voor je op en controleren we deze. Ben je controleplichtig? Dan kun je bij ons ook terecht voor de financial audit en controlling. Zo heb je één aanspreekpunt voor alle financiële zaken.

Benieuwd wat een boekhouder binnenvaart voor jou kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar
+31 (0) 88 011 4000 of door ons contactformulier in te vullen.

 

Meer weten over een boekhouder voor de binnenvaart?