Hoe werkt Yuki?


Meer over Yuki

Hoe werkt Yuki? Deze vraag wordt vaak gesteld. Veel ondernemers hebben al ervaring in het gebruik van online boekhoudsoftware. Er zijn natuurlijk verschillende mogelijkheden kijkend naar verschillende boekhoudsoftware oplossingen zoals Exact Twinfield of Yuki. Die laatste is wat ons betreft de meest gebruiksvriendelijke en toch toch zijn er meerdere gebruikers ontevreden.

Als kantoor staand we daar bij Practical elke keer weer van te kijken, want Yuki – de software waar een groot deel van de dienstverlening van Practical op gebaseerd is – biedt zeer veel gebruiksgemak en overzicht en dus de mogelijkheid om te sturen op de actualiteit.

We beseffen dat de software van Yuki wél goed ingericht moet zijn en dat je als gebruiker goed moet weten hoe de software gebruikt moet worden. Vaak zit daar ook het probleem. Vaak is er onvoldoende kennis van het gemak en hoe bepaalde stuur informatie naar boven gehaald kan worden.

Daarom zetten we in deze blog de meeste bezwaren op een rijtje en zetten daar dan ook meteen een passende oplossing tegenover.

Ik moet alsnog factureren met Word en Excel en een ander facturatiepakket

Totaal niet nodig want ook dat is mogelijk via Yuki. Je moet natuurlijk wel even weten hoe je dat het beste kunt doen. Via deze link laten we je zien hoe makkelijk dat kan en laten we je meteen zien hoe je daardoor meer stuur informatie kunt halen uit de facturatie module en hoe je automatisch herinneringen kunt versturen. Yuki kent een artikeldatabase en biedt de mogelijkheid om prijslijsten vast te leggen. Zeg dus maar vaarwel tegen excel en het omarm de tijdsbesparing.

Ik moet mijn betalingen met de hand invoeren bij de bank

Wat nu als je 50 betalingen met 1 druk op de knop kunt doen? Alle gegevens die je dagelijks aanlevert voeren wij iedere dag al in voor je. Met één druk op de knop betaal je meerdere facturen, zonder een letter over te hoeven typen. Hiervoor heb je wel de Yuki Betaalmodule nodig. Een uitleg van deze mogelijkheid vind je hier.

Dat beloofde doorlopende inzicht in mijn financiën zie ik niet terug

Dat komt meestal doordat de (vorige) boekhoudpartner jou de Compact-versie van Yuki heeft verkocht, waarin je alleen de oppervlakte van de administratie ziet en niet de onderliggende data. Eigenlijk is dit een kwestie van misplaatste zuinigheid, want de uitgebreide biedt heel veel extra’s. De extra kosten vertalen zich terug in meer inzicht, betere stuur informatie en dus zienn waar de pijnpunten zitten in de organisatie. Uiteindelijk levert het dus meer tijd en dus geld op. Hoe dat eruitziet kun je zien via deze link.

Ik mis een urenschrijfmodule

Binnen het pakket Yuki zit een module die daar “gewoon” in voorziet. Het is alleen wel dat je wél even moet weten waar het zit. Wij laten dat graag zien. Daarna heeft u geen aparte urenschrijfsoftware meer nodig!

De openstaande posten debiteuren in Yuki kloppen niet

In veel gevallen staat de bankkoppeling dan simpelweg nog niet aan. Wij kunnen dat instellen en vervolgens heb je doorlopend inzicht in de uitstaande vorderingen. De bank mutaties worden dagelijks ingeladen en zorgen voor een compleet overzicht. Ook kun je dan vervolgens gebruik gaan maken van automatisch debiteurenbeheer.

Betere ervaring met Yuki

Zoals je kunt lezen is het ven essentieel belang dat op voorhand de software goed word ingericht en. deze vervolgens goed te gebruiken. Je kunt alles uit Yuki halen wat erin zit en kun je nog beter sturen op de actualiteit in plaats van aannames. Ons team helpt je daar graag bij. In samenspraak met u én uw huidige accountant regelen we de overstap voor je. Daarna gaan we onderzoeken welke ‘reparatieslag’ er nodig is in je administratie. We lossen de problemen op en leggen je uit hoe je Yuki zodanig kunt gebruiken dat je administratie altijd up-to-date is en je 24/7 inzicht hebt.

Hernieuwde kennismaking Yuki

Daarna is het een kwestie van gebruiken en ontdekken hoe prettig Yuki eigenlijk is. We hebben al diverse ondernemers geholpen bij hun hernieuwde kennismaking met online boekhouden en zij willen nu niet anders meer! Ook klaar om Yuki een nieuwe kans te geven? Neem dan contact met ons op en we laten graag zien hoe online boekhouden wél eenvoudig en inzichtelijk wordt.

Yuki training of demo

Benieuwd geworden hoe je Yuki zo optimaal en efficiënt mogelijk kunt gebruiken voor jouw onderneming? Bekijk dan onze Yuki training of neemt vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen je graag alles over deze slimme boekhoudsoftware.

Meer weten over Yuki?