Je boekhouding de eerste twee maanden gratis! Stap vandaag nog over

* Geldig als je voor 1 november overstapt.

Nieuwe Dashboard module: Comandi


Meer inzicht leidt tot betere prestaties. Zeker als je financiële én operationele data combineert. Comandi biedt stuurinformatie waar je direct iets mee kan. De koppeling is zichtbaar voor onze klanten en kunnen we voor je activeren.

Als ondernemer wil je bezig zijn met de groei van je bedrijf. Inzicht in actuele cijfers is hierbij belangrijk. Vaak wordt nog gewerkt vanuit Yuki met Excel voor allerlei rapportages, maar dat is tijdrovend en foutgevoelig. Met Comandi combineer je financiële en operationele data zodat je écht grip krijgt op de groei van jouw bedrijf.

Bij een testcase bij één van onze Horeca klanten kregen wij als feedback:

“Eindelijk hebben we de mogelijkheid om per eenheid kosten en opbrengsten te meten, tot in detail! We weten de aantallen, we hebben de omzet, maar die data vertalen in relevante real-time stuurinformatie is wat Comandi Management Dashboard voor ons doet. Nu weten we exact op welke dagen we het verdienen, want ook de informatie van onze werknemers is gekoppeld.”

“Wij hebben een grote monitor opgehangen waarop het dashboard zichtbaar is met een selectie van KPI’s: gemiddelde omzet per tafel, aantal gasten in de periode en de gemiddelde omzet per medewerker. We kunnen zelf bepalen welke indicatoren wij daar willen delen met ons team. Dit heeft duidelijk gezorgd voor meer betrokkenheid onder de medewerkers.”

Eigenlijk zijn de mogelijkheden eindeloos en kunnen we per sector, sector gerelateerde templates bouwen. Data die je wil integreren kunnen we zo programmeren dat die informatie in je dashboard zichtbaar is.

Meer weten over dit onderwerp?