Op zoek naar een crypto boekhouder?


Op zoek naar een crypto boekhouder met verstand van blockchain en dus weet hoe de crytovaluta’s in jouw wallet werken? Wanneer je de boekhouding bij Practical uitbesteedt heb je altijd en overal inzicht in je onderneming door actuele gegevens. Waar je informatie voorheen haalde uit fysieke documentatie, gebeurt dit tegenwoordig online. Met behulp van de nieuwste technologieën is het mogelijk om te sturen op actuele informatie. Een crypto boekhouder helpt je hierbij.

Is een crypto boekhouder nodig?

Het is erg belangrijk om binnen administratie rekening te houden met je crypto’s. Door transparant inzage te geven voorkom je later gedoe met de belastingdienst en er zijn wel degelijk voordelen voor het houden van crypto’s op de balans.

Wij adviseren je hier ook graag over. Heb je bijvoorbeeld vragen over het verkrijgen van financieringen of heb je algemeen financieel advies nodig? Dan staan wij voor je klaar.

Los daarvan maken we gebruik van software welke blockchain technologie verwerkt in het boekhoudplatform waarmee de echtheid van bonnen en facturen automatisch is te verifiëren. Dit vormt de eerste stap in een volledig veilige automatisering van de factuurverwerking en -betaling.

Wat is NFT bij crypto?

Voor een ondernemer zijn spookfacturen zijn steeds lastiger te herkennen. Wil je dit 100% goed doen, dan komt daar veel controle werk bij kijken, ondanks de hoge mate van automatisering. De ontvanger van de factuur blijft verantwoordelijk voor de controle en verwerking. Door toevoeging van de blockchaintechnologie Non Fungible Tokeninvoicing (NFT) aan ons boekhoudplatform zijn we er zeker van dat inkomende facturen correct zijn. Ook is het mogelijk om altijd een digitale versie van fysieke bonnen op te halen van de blockchain. Zo realiseren we 100% herkenning van papieren bonnen van bijvoorbeeld een tankstation of supermarkt

Voordat blockchain echt een rol van betekenis kan spelen in een veilige factuurverwerking, zijn er meer softwareleveranciers nodig die NFT invoicing technologie inbouwen in hun facturatie software. Doordat deze ontwikkeling niet stil blijft staan zullen meer en meer ondernemingen volgen met het inbouwen van NFT invoicing technologie in hun software, geeft dit elke factuur een encrypted digitale variant die op te halen is vanaf de blockchain. Waarbij de herkenning en correctheid altijd 100% is. Daarmee kunnen we een groot ongemak gezamenlijk oplossen.

We doen dan ook meer dan alleen boekhouding en administratie; wij zijn er ook voor juridisch en fiscaal advies. Wij zijn je persoonlijke sparringpartner en zijn altijd bereikbaar en dus ook in het weekend. Als wij kansen zien of als er nieuwe wet- en regelgevingen zijn die mogelijk van invloed kunnen zijn voor je cryptovaluta, nemen we daar proactief contact met je over op. Zo ben je altijd op de hoogte en kun je alles uit je onderneming halen.

De administratie in handen van onze professionals

Het ondersteunen van jou als ondernemer en crypto belegger vraagt om specialistische kennis. Onze maatwerkoplossingen zorgen ervoor dat je dagelijks niet meer bezig hoeft te zijn met je administratie. Doordat we informatie kunnen koppelen naar één platform heb je dagelijks het overzicht wat je nodig hebt en word de informatie door onze medewerkers op dag basis bijgewerkt.

Met onze boekhouding software hoeft je zelf niet te boeken en wordt alle informatie overzichtelijk gepresenteerd in je boekhouding. Met real time inzicht kun je sturen op feiten en kun je de focus leggen op jouw onderneming. Naast het ontzorgen van de boekhouding, verzorgen wij ook fiscaal advies. Zodra er iets verandert in de wet- en regelgeving zijn onze specialisten daar als eerste van op de hoogte en jij als ondernemer dus ook. Ook voorzien wij je graag van financieel en ondernemersadvies. Doordat wij ons hier mee bezighouden, laten wij samen met jou de onderneming groeien. En kun jij je focussen op andere belangrijke zaken van het ondernemen.

Als kantoor kunnen we een totaaloplossing aanbieden als accountant voor de (blockchain) ondernemer die niet alleen de administratie kan bijhouden, maar ook kan voorzien van fiscaal en juridisch advies en ook zorg kan dragen voor de salarisadministratie. Tenslotte maken we ook de jaarrekening voor je op en controleren we deze. Ben je controleplichtig? Dan kun je bij ons ook terecht voor de financial audit en controlling. Zo heb je één aanspreekpunt voor alle financiële zaken.

Benieuwd? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar
+31 (0) 88 011 4000 of door ons contactformulier in te vullen.

Crypto boekhouder nodig of vragen?