Op zoek naar een webwinkel boekhouder?


Bereken je tarief

Op zoek naar een webwinkel boekhouder? Bij Practical heb je altijd en overal inzicht in je onderneming door actuele gegevens. Waar je informatie voorheen haalde uit fysieke documentatie, gebeurt dit tegenwoordig online. Met behulp van de nieuwste technologieën is het mogelijk om te sturen op actuele informatie.

Retail en e-commerce boekhouder

Een retail en e-commerce boekhouder helpt je om de administratie van jouw onderneming op orde te houden. Een bijgehouden administratie is natuurlijk erg belangrijk. Dan weet je niet alleen hoe de onderneming ervoor staat maar ook of je bijvoorbeeld nieuwe plannen kunt financieren. Wij adviseren je hier ook graag over. Heb je bijvoorbeeld vragen over het verkrijgen van financieringen of heb je algemeen financieel advies nodig? Dan staan wij voor je klaar.

Wij doen namelijk meer dan alleen boekhouding en administratie voor de retail en e-commerce; wij zijn er ook voor juridisch en fiscaal advies. Wij zijn je persoonlijke sparringpartner en zijn altijd bereikbaar, dus ook in het weekend. Als wij kansen zien of als er nieuwe wet- en regelgevingen zijn die mogelijk van invloed kunnen zijn op de retail en e-commerce, nemen we daar proactief contact met je over op. Zo ben je altijd op de hoogte en kun je alles uit je onderneming halen.

De administratie van je retail en e-commerce onderneming in handen van onze professionals

Het ondersteunen van een retail en e-commerce ondernemer vraagt om specialistische kennis van de branche. Onze maatwerkoplossingen zorgen ervoor dat jij als ondernemer dagelijks niet meer bezig hoeft te zijn met je administratie. Doordat we informatie kunnen koppelen naar één platform heb je dagelijks het overzicht wat je nodig hebt en word de informatie door onze medewerkers op dag basis bijgewerkt.

Met onze retail en e-commerce boekhoudsoftware hoeft je zelf niet te boeken en wordt alle informatie overzichtelijk gepresenteerd in je boekhouding. Met real time inzicht kun je sturen op feiten en kun je de focus leggen op jouw onderneming. Naast het ontzorgen van de boekhouding, verzorgen wij ook fiscaal advies. Zodra er iets verandert in de wet- en regelgeving binnen de retail en e-commerce branche zijn onze specialisten daar als eerste van op de hoogte en jij als ondernemer dus ook. Ook voorzien wij je graag van financieel en ondernemersadvies. Doordat wij ons hier mee bezighouden, laten wij samen met jou de onderneming groeien. En kun jij je focussen op andere belangrijke zaken van het ondernemen.

Kassa direct gekoppeld en verwerkt in de administratie

Om inzicht in de cijfers te verkrijgen is het van belang dat kasstaten op detail niveau in de retail en e-commerce administratie worden verwerkt. Wij koppelen je kassa-systeem aan de financiële administratie zodat de gegevens maar één keer hoeven worden ingevoerd. Wanneer we ook de salarisadministratie verzorgen koppelen we ook de urenregistratie direct aan de planning en verlof registratie. Inkoopfacturen, bankafschriften en andere boekstukken kunnen ook digitaal worden aangeleverd. Dit administratieve gemak zorgt ervoor dat je meer tijd hebt om met de dagelijkse leiding van je onderneming bezig te houden. Dit bespaart je tijd en kosten en geeft een waardevol inzicht.

Marges per omzet- en kostengroep realtime inzichtelijk

Wat is de omzet van je product of waar maak je simpelweg te veel kosten? Kostprijscalculaties van je producten en koppelingen met de kassa zijn van wezenlijk belang voor een efficiëntie administratie binnen de Retail en e-commerce. Door alles op omzet- en inkoopgroep te boeken heb jij realtime overzicht in je kosten en opbrengsten en kun je het team sturen waar nog extra winst is te halen.

Een retail en e-commerce salarisadministratie specialist

Salarisadministratie in de retail en e-commerce wordt vaak gezien als een complexe bezigheid. In weinig sectoren wordt zoveel flexibel gewerkt als in de Retail en e-commerce. In deze sector zijn dan ook veel parttimers en oproepkrachten, die allemaal naar aantal gewerkte uren worden uitbetaald. Het is dan vaak lastig en complex om dit zelf allemaal bij te houden, daarom verzorgen wij ook de salarisadministratie. We adviseren graag over werkkostenregeling (WKR) en de beloning van medewerkers.

Als kantoor kunnen we een totaaloplossing aanbieden als accountant voor de retail en e-commerce die niet alleen je administratie kan bijhouden, maar ook kan voorzien van fiscaal en juridisch advies en ook zorg kan dragen voor de salarisadministratie. Tenslotte maken we ook de jaarrekening voor je op en controleren we deze. Ben je controleplichtig? Dan kun je bij ons ook terecht voor de financial audit en controlling. Zo heb je één aanspreekpunt voor alle financiële zaken.

Benieuwd? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar
+31 (0) 88 011 4000 of door ons contactformulier in te vullen.

Webwinkel boekhouder gezocht?