Je boekhouding uitbesteden aan een betrouwbare partner?


Bereken je tarief

Wil je je administratie of boekhouding uitbesteden? En ben je op zoek naar een full-service administratiekantoor dat de gehele boekhouding uit handen neemt? En die meedenkt met jouw onderneming? Dan ben je bij Practical aan het juiste adres. Wij begrijpen dat de boekhouding een tijdrovend proces kan zijn en dat je die tijd liever besteedt aan de core business. Daarom kun je je boekhouding uitbesteden aan onze specialisten. Zij nemen de administratie graag uit handen en zorgen we ervoor dat deze nauwkeurig wordt verwerkt, gecontroleerd en bijgestuurd waar nodig.

Administratie
software: altijd en overal inzicht


De boekhouding uitbesteden? Bij Practical maken we gebruik van administratiesoftware in de cloud. Bij ons kun je de financiële administratie uitbesteden aan een van onze boekhouders voor een vast bedrag per maand. We maken gebruik van slimme boekhoudsoftware, zoals Yuki, Exact of Twinfield. Hierdoor weten we zeker dat de boekhouding veilig opgeslagen staat in de cloud. Daarnaast is de boekhouding in de administratiesoftware altijd en overal toegankelijk. Zo deel jij eenvoudig facturen en bonnetjes met onze professionals en verwerken onze professionals deze binnen 24 uur in de administratie. Zo heb je altijd inzicht in realtime cijfers en kunnen wij efficiënte controles uitvoeren en bijsturen waar nodig. Doordat we gebruik maken van slimme administratiesoftware kunnen we je proactief ondersteunen bij het laten groeien van jouw onderneming.

 

Tarief berekenen

De boekhouding met Visma Yuki

Waarom de boekhouding uitbesteden aan Practical?


Wanneer je ervoor kiest om de boekhouding uit te besteden aan Practical, kun je ervan uitgaan dat deze in goede handen is. De voordelen van de boekhouding uitbesteden aan Practical zijn:

De administratie verwerkt binnen 24 uur
Maandelijkse controles van de administratie en bijsturing waar nodig
Halfjaarlijkse rapportages
De BTW-aangifte geregeld met één druk op de knop en controle door onze professionals
Persoonlijk advies op maat, zoals fiscaal advies, financieel advies, ondernemersadvies
Realtime informatie voor het sturen van de onderneming
We maken de jaarrekening voor je op
Je krijgt een vast contactpersoon, zodat je snel antwoord krijgt op al je vragen
De salarisadministratie uitbesteden omdat je onderneming groeit? Ook dat kan!

Boekhouding uitbesteden kosten: al vanaf €125,- per maand

De boekhouding uitbesteden kost bij Practical een vast bedrag per maand. Hiervoor krijg je alle tools om succesvol te ondernemen. De boekhoudsoftware richten we zo in dat dit voor jou als ondernemer het beste en meest efficiënt werkt. Daarnaast automatiseren we wat jij wenst. Doordat we binnen een dag verwerken is de boekhouding altijd overzichtelijk, actueel en te bereiken via ieder scherm. Wil je gebruikmaken van meerdere modules, bijvoorbeeld doordat de onderneming groeit of doordat je processen nog efficiënter wilt inrichten? Geen probleem! Practical groeit gewoon mee. Naast het verwerken, bijsturen en controleren van de boekhouding en advies verzorgen wij ook de jaarrekeningcontrole, financial audit en financial controlling.

"Optimale ondersteuning met Practical in onze groeifase"


New Design Associates

Practical valt ook in 2020 in de prijzen


Voor het vijfde jaar op een rij werd Practical genomineerd tijdens het Yuki Operational Excellence Gala 2020. Tijdens het gala worden de belangrijkste awards uitgereikt door onze software partner Yuki. Na het winnen van meerdere awards viel Practical ook dit jaar in de prijzen. Practical won de Customer Intimacy 2020 award. We zijn trots dat wederom erkend wordt hoeveel passie wij hebben voor de service en binding met onze klanten. Als top 5 Yuki Partner kantoor blijven we onze diensten doorontwikkelen, zodat ook in 2020 onze klanten de beste service ervaren.

Practical valt ook in 2020 in de prijzen

Ook je boekhouding uitbesteden aan ons?