Koppelingen


Wanneer je werkt met ons als kantoor en onze boekhoudsoftware is het mogelijk om ook externe oplossingen te koppelen. Zo is het bijvoorbeeld handig om een koppeling te hebben met jouw webshop, salarisadministratie of kassasysteem. Hieronder kun je alle mogelijke koppelingen bekijken informeer naar de mogelijkheden.

Google Drive
Google Drive
Deel jouw Google Drive map met boekhoudkundig te verwerken documenten en ontdek hoe ze even later verwerkt en opgeslagen zijn in je Yuki archief.
Yuki App
Yuki App
Om Yuki toegankelijker te maken is er een App ontwikkeld. Even een bepaalde factuur raadplegen of een polis opzoeken? Dat kan nu snel via je telefoon.
Teamleader
Teamleader
Met de koppeling tussen Yuki en Teamleader worden alle facturen en debiteurgegevens automatisch vanuit Teamleader geboekt in de Yuki boekhouding.
CCV Shop webshop
CCV Shop webshop
Verkoopfacturen die automatisch in de Yuki online boekhouding terechtkomen als je ze verstuurt. Dit is mogelijk voor iedere CCV Shop webshop.
OpenCart webshop
OpenCart webshop
De koppeling zorgt dat bestellingen die in OpenCart op verwerkt worden gezet automatisch geboekt worden in Yuki. Hier heb je geen omkijken meer naar!
Prestashop
Prestashop
De koppeling zorgt dat bestellingen die in PrestaShop staan automatisch worden geboekt in de online Yuki boekhouding.
Mijnwebwinkel webshop
Mijnwebwinkel webshop
De koppeling zorgt dat bestellingen die in MijnWebWinkel automatisch worden doorgegeven aan Yuki. Binnen Yuki wordt de factuur hiervoor aangemaakt.
WooCommerce
WooCommerce
Verkoopfacturen die automatisch in de Yuki boekhouding terechtkomen als je ze verstuurt. Voor iedereen met een WooCommerce webwinkel is dit mogelijk.
ING Bank
ING Bank
Met de ING boekhoudkoppeling laat je volledig automatisch al je bankregels verwerken in de online boekhouding. Nooit meer downloaden en uploaden!
Rabobank
Rabobank
De service voorziet erin dat wij namens jou elke ochtend de laatste banktransacties bij de Rabobank ophalen en ze klaarzetten voor verwerking.
ABN Amro
ABN Amro
Met de ABN Amro koppeling laat je volledig automatisch al jouw bankregels verwerken in de online boekhouding. Nooit meer downloaden en uploaden!
Yoobi
Yoobi
De koppeling controleert om 07.00 en 13:00 uur de betalingen die Yuki heeft ontvangen en probeert die te matchen met de openstaande facturen in Yoobi.
WeFact
WeFact
Door de naadloze integratie met Yuki worden debiteuren en facturen dagelijks verwerkt in de boekhouding. Het gebruik van WeFact en Yuki zorgt voor een
UnTill
UnTill
De koppeling haalt dagelijks gegevens uit de kassa op in een cloud database. Vanuit de cloud database wordt de data automatisch in Yuki geschreven.
Payt
Payt
Indien gewenst, koppelen we de diensten van Payt rechtstreeks aan Yuki. Payt herkent welke debiteuren een herinnering moeten ontvangen.
Lightspeed
Lightspeed
Met Lightspeed en Yuki is het mogelijk om bestellingen en facturen uit je Lightspeed webwinkel of POS kassa automatisch door te zetten naar Yuki.
Knab
Knab
Rekeninghouders van Knab Zakelijk kunnen met deze koppeling bankafschriften volledig automatisch laten inlezen in Yuki.
Akti
Akti
De koppeling tussen Akti (CRM + ERP) en Yuki (boekhouding) combineert beide applicaties. Je beschikt altijd over je actuele boekhouding.
Automaat
Automaat
Wanneer er een factuur gemaakt wordt in AutomaaT wordt deze automatisch geboekt in je Yuki boekhouding.
Coachview
Coachview
Verwerk snel de cursusadministratie in de centrale boekhouding van je bedrijf. Elke dag stuurt de koppeling zelf o.a. factuurdata en debiteuren uit.
DataProfit
DataProfit
Met DataProfit en Yuki is de horecaondernemer in staat om naast dashboards ook financiële rapportages te genereren vanuit één Cloud omgeving.
Comandi
Comandi
Met de koppeling is de financiële data uit je Yuki boekhouding automatisch beschikbaar in het Comandi Management Dashboard.
POS Kassasystemen
POS Kassasystemen
POS levert betaalbare kassasystemen met kassasoftware voor winkels en horeca. Verkopen worden automatisch vanuit de kassa in de boekhouding geplaatst.
Taurus
Taurus
Automatisch verwerking van financiële gegevens in Yuki. Zoals dagelijkse kasboekingen, maar ook de facturen en nieuw aangemaakte debiteuren.
Visionplanner
Visionplanner
Jaarrekeningen maken neemt veel tijd in beslag; spreadsheets, overtypen, controleren. Met de koppeling van Visionplanner automatiseren we dit proces.
ForecastXL
ForecastXL
ForecastXL is managementinformatie software. Met ForecastXL kun je managementinformatie genereren, forecasts maken en rapportages versturen!
Hikashop
Hikashop
Reinder.eu heeft voor de Joomla Hikashop shopmodule een shop plug-in ontwikkeld waarmee verkoopfacturen automatisch worden geboekt in de boekhouding.
Simplicate
Simplicate
Met Yuki en Simplicate worden alle facturen en debiteurgegevens automatisch vanuit Simplicate geboekt in de boekhouding. Net als de betalingsgegevens.
WinTax
WinTax
Met de WinTax koppeling worden alle facturen en debiteuren automatisch geboekt. WinTax haalt ook alle openstaande debiteuren op uit je boekhouding.
Kassatellen
Kassatellen
Met het online kasboek van Kassatellen.nl kunnen ondernemers op dagelijkse basis de kas bijhouden en automatisch inschieten.
Nappkin
Nappkin
Nappkin is een restaurant POS systeem voor de iPad. Dankzij de koppeling met Practical gaat het inboeken van omzet- en kassagegevens automatisch.
Speedbooks
Speedbooks
Eenvoudig en betrouwbaar inzicht in de actuele financiële status van je onderneming.