Yuki boekhouding met Practical


Bekijk alle voordelen van Practical

Slim en snel boekhouden met Yuki

Op zoek naar een Yuki boekhouder? Met Yuki boekhouding heb je altijd en overal inzicht in je onderneming door actuele gegevens. Waar je deze informatie voorheen haalde uit fysieke documentatie, gebeurt dit tegenwoordig online. Met behulp van Yuki online boekhouden met de nieuwste technologieën is het mogelijk om te sturen op actuele informatie. Met Yuki boekhouden kunnen wij als full-service administratiekantoor jouw boekhouding zo efficiënt mogelijk verwerken, controleren en bijsturen.

Belangrijke features van de Yuki software


Financieel dashboard

Jouw financiële dashboard wordt 24/7 continu geüpdatet met de laatste gegevens van de organisatie. Zo heb je alle financiële data in één overzicht.

Scan en herken

Met scan en herken scan je de factuur eenvoudig om deze vervolgens via de boekhoud app Yuki Assistant of per mail naar het boekhoudprogramma te sturen. Je levert de in- en verkoopfacturen gemakkelijk aan via je smartphone, e-mail, Dropbox of Google Drive in het portaal. Wij verwerken deze vervolgens in de boekhouding.

Altijd en overal toegankelijk

Omdat Yuki zich in de cloud bevindt, is de boekhouding altijd en overal in te zien. Je hebt hiervoor alleen internet nodig. Er wordt gebruikgemaakt van verschillende beveiligingsmethoden, zodat je er zeker van kan zijn dat je gegevens veilig staan opgeslagen.

Integraties met al je systemen met Yuki software

Yuki is te integreren met al je andere systemen, zoals je webshop, bank, kassa- en CRM-systeem. Zo werk je altijd via één platform en is werken in verschillende systemen verleden tijd.

Yuki boekhouden app: Yuki Assistant

Met de Yuki boekhouden app Assistant raadpleeg je de boekhouding gemakkelijk en snel, bijvoorbeeld als je onderweg bent. Maak even snel een foto van een factuur en stuur hem direct door naar de workflow. Wij zorgen er dan voor dat deze juist verwerkt wordt. Ook vragen kun je hierop snel en gemakkelijk stellen. Met de Yuki boekhouden app heb je 24/7 toegang tot de boekhouding.

Gemakkelijk en snel communiceren

Heb je een vraag over een bepaald document? Deze kun je gemakkelijk en snel stellen bij het betreffende document. Zo weten wij direct waar de vraag over gaat en kunnen we deze snel beantwoorden.

                           

Altijd up-to-date met Yuki accounting software


Yuki accounting software is het boekhoudprogramma waarmee de administratie altijd realtime inzichtelijk is voor jou als ondernemer. De gehele administratie kan altijd en overal bijgehouden worden op één platform. Ook de resultaten van het bedrijf zijn gemakkelijk en realtime in te zien. Jij levert de informatie aan en wij verwerken het in de boekhouding, allemaal in hetzelfde platform van Yuki accounting software. Hierdoor kunnen we meekijken en bijsturen waar nodig.

Met Yuki accounting software is het mogelijk om:


  • Crediteuren en debiteuren bij te houden;
  • Facturen digitaal te versturen en inkoopfacturen in te boeken;
  • De  salarisadministratie  te verwerken;
  • Bankzaken te regelen;
  • Inzicht te houden in omzet en kosten;
  • De BTW-aangifte te regelen en na te kijken.

Practical:
het full-service administratiekantoor


Ben je op zoek naar een betrouwbare partner voor jouw administratie? Dan ben je bij Practical aan het juiste adres. Wij als full-service administratiekantoor nemen je administratie graag uit handen. We zorgen ervoor dat jij altijd beschikt over de meest actuele cijfers van jouw onderneming in jouw eigen dashboard met Yuki boekhouding. Zo borgen we de kwaliteit van de cijfers. Hierdoor houd jij tijd over om zorgeloos te ondernemen en houd je toch grip op de financiën. De voordelen van de dienstverlening van Practical zijn:

 

 

Bereken je tarief
Practical is schaalbaar en geheel op maat in te richten naar jouw wensen
Alle benodigde tools om succesvol te ondernemen voor een vast bedrag per maand
Verwerking van de administratie binnen 24 uur
Maandelijkse controle van de administratie en bijsturing waar nodig
Controle van de BTW-aangifte
We zorgen voor halfjaarlijkse rapportages
Advies op maat, zoals fiscaal advies, financieel advies en ondernemersadvies 
Mogelijkheid om de jaarrekening te laten maken en salarisadministratie uit te besteden
Je krijgt een vast contactpersoon, zodat je snel antwoord krijgt op al je vragen

Practical valt ook in 2020 in de prijzen


Voor het vijfde jaar op een rij werd Practical genomineerd tijdens het Yuki Operational Excellence Gala 2020. Tijdens het gala worden de belangrijkste awards uitgereikt door onze software partner Yuki. Na het winnen van meerdere awards viel Practical ook dit jaar in de prijzen. Practical won de Customer Intimacy 2020 award. We zijn trots dat wederom erkend wordt hoeveel passie wij hebben voor de service en binding met onze klanten. Als top 5 Yuki Partner kantoor blijven we onze diensten doorontwikkelen, zodat ook in 2020 onze klanten de beste service ervaren.

 

Over Practical
Practical valt ook in 2020 in de prijzen

"Practical is een partner waarmee ik op de meest efficiënte manier mijn administratie bijhoudt."


Tiiwee Meer over Practical

Benieuwd naar Yuki boekhouding?