Online training in het samenwerken met Yuki


BOEK EEN TRAINING

Voor ons als kantoor is Yuki een belangrijke oplossing in onze dienstverlening aan onze klanten. De reden dat we Yuki gebruiken is simpel. Het zorgt voor 100% transparantie in het samenwerken tussen ons als kantoor en de ondernemer. Op die manier kunnen we beter kennis overdragen en heeft de ondernemer real time inzicht waardoor er gestuurd kan worden op feiten. Hoe dit kan? Door alles in hetzelfde platform met elkaar te verbinden. Zo wordt jouw werk niet alleen makkelijker, maar ook leuker. Speciaal voor onze klanten bieden we een basistraining Yuki aan. Op die manier kun jij als ondernemer optimaal gebruik maken van de software en weer je precies waar onze medewerkers naar kijken in je administratie.

Start vanuit de basis

Tijdens de training nemen we je mee door het portaal en zorgen we ervoor dat we duidelijk maken wat onze doelstellingen zijn en waar voordeel behaald kan worden in je administratie. Mocht het nodig zijn richten we meteen het domein voor je in en zorgen ervoor dat je precies weet waar je naar moet kijken en hoe je het beste stuurinformatie uit de administratie kunt halen. Sturen op feiten noemen we dat!

Waarom deze basistraining Yuki?

Als de basis goed staat word je administratie nog meer inzichtelijk en kun je snel stuur informatie. We weten als geen ander hoe belangrijk het is om goed te snappen hoe alles werkt en willen we hier graag goed bij helpen en in begeleiden! Tijdens de training laten we je zien hoe makkelijk je de software kunt gebruiken en zij we in staat om de eerste vragen als direct te beantwoorden. Daarnaast kunnen we indien nodig ook meteen helpen bij het aanmaken van administraties en dat van begin af aan goed in te richten!

Voor wie is de Yuki training?

We beginnen de training met een korte introductie. We vertellen wat onze visie is als kantoor en waarom we graag met Yuki samenwerken. Ook laten we je meteen de kracht van onze samenwerking zien en waarom het zorgt voor meer inzichten voor jou als ondernemer! Vervolgens gaan we aan de slag met de medewerkers die daadwerkelijk met Yuki gaan werken.

Kan ik iets voorbereiden voor deze Yuki training?

In principe is dit niet nodig. Na de training ontvang je van ons alle informatie zodat je die rustig na kunt lezen. Ook geven we je toegang tot ons YouTube kanaal waar je alles nog eens ook via tutorials per onderwerp terug kunt zien. Wanneer we de administratie op voorhand moeten inrichten ontvang je van ons een separate e-mail me wat we nodig hebben en zorgen we ervoor dat we die informatie hebben verwerkt. Op deze manier kunnen wij de tijd zo efficiënt mogelijk benutten!

Hoelang duurt de Yuki training?

Dat ligt een beetje aan de omvang en hoeveel medewerkers participeren in deze training. Gemiddeld duurt de Yuki introductie maximaal 2 uur. Echter is dit afhankelijk van het aantal administraties dat wordt aangemaakt en de complexiteit van de implementatie.

Wie zijn wij?

We zijn van een kantoor wat is ontstaan uit irritatie en frustratie gegroeid naar een kantoor wat zorgt dat ondernemers sturen op feiten en op basis van data beslissingen kunnen maken. Noem het big data, noem het continued auditing of artificial intelligence, maar wij noemen het Practical, gemaakt om jou dat inzicht te geven wat je nodig hebt om je onderneming te kunnen laten groeien.

Wij vinden dat ondernemen makkelijk moet zijn voorzien van actueel inzicht. Daarom staat ons team klaar voor de boekhouding, salarisadministratie en belastingzaken. Natuurlijk doen we dat met passie en enthousiasme want we doen meer, veel meer dan allee die boekhouding, salarisadministratie of je belastingaangifte. Ons team is enthousiast, gemotiveerd en gedreven. En een tikje rebels. Een gepassioneerde groep die altijd naar het beste streeft en zich op de toekomst richt.

Reserveren en kosten Yuki Training

Eenvoudig, snel en gewoon vanaf je eigen stoel. We plannen een online afspraak en door middel van ‘screen sharing’ tonen wij onze portal en de mogelijkheden. We laten je tijdens deze afspraak zien hoe je nog meer uit Yuki kunt halen en waar je op moet letten bij het inzien van je cijfers.

Voor bestaande klanten is deze training gratis. Voor klanten buiten ons kantoor zullen we hier een een maatwerkoplossing voor maken en start dit ongeveer vanaf EUR 250. Dit zal afhankelijk zijn van de duur en het aantal medewerkers. Wanneer je vervolgens besluit om de boekhouding door ons kantoor te laten verzorgen vervallen deze kosten.

Reserveer nu

Vragen over de Yuki training?