Fiscaal advies: geen omkijken meer naar fiscale verplichtingen


Bereken direct je tarief

Fiscaal advies helpt je bij het succesvol runnen van je business. Voldoen aan de fiscale wet- en regelgeving is onderdeel van het ondernemen. We begrijpen dat dit veel tijd en kennis vergt. De materie is ingewikkeld wanneer je hier niet dagelijks mee bezig bent. Daarnaast zitten er vaak fiscale gevolgen aan het veranderen van de bedrijfsactiviteiten. Dan is het fijn als er altijd iemand is die dit voor je in de gaten houdt en je voorziet van fiscaal advies. Voor onze professionals is dit dagelijkse kost en zij ontzorgen je graag. Zodat jij tijd overhoudt voor wat er echt toe doet.

                           

Wat zijn fiscale verplichtingen voor ondernemers?
Als ondernemer ben je verplicht om aangiften te doen bij de Belastingdienst. De soorten belastingen voor ondernemers verschillen per ondernemingsvorm. Is jouw onderneming een eenmanszaak of een vennootschap onder firma, dan krijg je te maken met inkomstenbelasting over het belastbare inkomen. Wanneer je een bv of nv. bezit, betaal je vennootschapsbelasting over de winst van de onderneming. Daarnaast is er nog dividendbelasting. Dit betaal je wanneer je als bv of nv de winst uitkeert aan de aandeelhouders in de vorm van dividend.


Ook betaalt iedere ondernemer die producten of diensten levert omzetbelasting. Deze moet worden aangegeven bij de Belastingdienst door middel van de btw-aangifte. Heb je personeel in dienst? Dan krijg je te maken met loonbelasting en premie volksverzekeringen. Loonbelasting is onderdeel van de salarisadministratie. Bij Practical geven we fiscaal advies en verzorgen we de gehele aangifte. Wij houden alles in de gaten, zodat jij je geen zorgen meer hoeft te maken om de fiscale verplichtingen.

Belastingadvies is inbegrepen bij je administratie


Wanneer je ervoor kiest om je administratie uit te besteden bij Practical, is belastingadvies bij onze service inbegrepen. Door fiscaal advies hoef jij je je als ondernemer niet meer druk te maken om je fiscale verplichtingen en zorgen zij dat je optimaal profiteert van de belastingvoordelen. Naast de fiscale zaken verzorgen we ook financieel advies en ondernemersadvies. Is je onderneming controleplichtig? Dan kun je bij ons ook terecht voor financial auditing en controlling.

 

Doordat onze professionals zich dagelijks met de boekhouding bezighouden, kunnen wij:

Nu overstappen
Direct schakelen wanneer er iets verandert in de wetgeving
Snel zien wanneer iets aandacht nodig heeft
Zorgen dat je profiteert van fiscale voordelen
De gehele aangifte verzorgen
Op tijd alles regelen binnen de wettelijke termijnen

Veelgestelde vragen over fiscaal advies


Wat kost fiscaal advies?

De kosten van fiscaal advies zijn begrepen in onze dienstverlening. Wij nemen de gehele boekhouding uit handen vanaf 125 euro per maand. Onze specialisten monitoren de administratie continu, net als de fiscale wet- en regelgeving. Hierdoor kunnen zij jou proactief voorzien van fiscaal advies.

Kan ik terecht bij Practical voor fiscaal advies?

Iedere (middel)grote onderneming kan bij ons terecht voor fiscaal advies. We verdiepen ons allereerst goed in de onderneming. Onze specialisten hebben ruime ervaring in diverse sectoren, zodat zij jou altijd voorzien van passend advies.

Waarom is fiscaal advies nuttig?

Een belastingspecialist of fiscalist helpt jou als ondernemer bij het maken van fiscale beslissingen. Deze helpt je onder andere met zaken als aftrekposten, fiscale wet- en regelgeving, toeslagen en belastingvoordelen. Onze specialisten houden dit nauwlettend in de gaten en voorzien jou van proactief advies.

"Altijd persoonlijk contact met dezelfde mensen die mijn bedrijf kennen en die mij goede adviezen geven."


Tiiwee Meer over Practical

Vragen over fiscaal advies?