Jaarrekening laten maken


Direct je tarief berekenen

Is jouw onderneming een BV, NV, een coöperatie of buitenlandse vennootschap, dan ben je verplicht om over elk boekjaar een jaarrekening op te stellen en deze te deponeren bij de Kamer van Koophandel. De jaarrekening is altijd bij de dienstverlening van Practical inbegrepen. Ook wanneer de onderneming een eenmanszaak of VOF betreft overigens. Want bij Practical wordt de jaarrekening automatisch door ons systeem opgesteld. Deze is vervolgens 24/7 in te zien, dus niet alleen aan het einde van het jaar!

Financieel dashboard
Scan en herken
Alles online
Salarisadministratie
Integraties
Online facturatie

De voordelen van boekhouden met Practical


Laat je verrassen door de verschillende features van het boekhoudplatform. Boekhouden met Practical brengt vele voordelen met zich mee.

Practical valt ook in 2020 in de prijzen


Voor het vijfde jaar op een rij werd Practical genomineerd tijdens het Yuki Operational Excellence Gala 2020. Tijdens het gala worden de belangrijkste awards uitgereikt door onze software partner Yuki. Na het winnen van meerdere awards viel Practical ook dit jaar in de prijzen. Practical won de Customer Intimacy 2020 award. We zijn trots dat wederom erkend wordt hoeveel passie wij hebben voor de service en binding met onze klanten. Als top 5 Yuki Partner kantoor blijven we onze diensten doorontwikkelen, zodat ook in 2020 onze klanten de beste service ervaren.

 

Over Practical
Practical valt ook in 2020 in de prijzen

Ook je jaarrekening laten maken?