Juridische documenten opstellen: het juridische stuk op orde


Document laten opstellen

Juridische documenten opstellen is een belangrijk onderdeel van onze dienstverlening. Als ondernemer is het belangrijk dat je voldoet aan de huidige wet- en regelgeving. Hier komen juridische documenten en contracten om de hoek kijken. Bij Practical werken we samen met verschillende juridische dienstverleners om jou hierin te ondersteunen. Wij stellen verschillende juridische documenten en contracten op maat voor je op.

                           

Veilig ondernemen met juridische documenten en contracten op maat
Wanneer je als ondernemer groeit komt daar meer bij kijken dan geld verdienen, je administratie bijhouden en zorgen dat je fiscaal aan je verplichtingen voldoet. Er komt echter meer bij kijken dan dat alleen en dat beseffen we bij Practical maar al te goed.

Naast het financiële en fiscale inzicht wil je namelijk ook dat er zekerheden zijn en dat je in recht staat bij conflicten met opdrachtnemers en opdrachtgevers.


Ook als overgaat naar een andere rechtsvorm of bijvoorbeeld meer personeel nodig hebt is het belangrijk dat wat je op papier zet ook juridisch onderbouwd.

Voor onze klanten werken we samen met verschillende juridische dienstverleners en hebben we expertise in huis om onze klanten hierin te ondersteunen. Op die manier reduceren we kosten en hebben we juridisch het merendeel ondervangen.

                           

Soorten juridische documenten
Bij ons kun je terecht voor het opstellen van diverse soorten juridische documenten. Met een juridisch document bescherm je jezelf en de onderneming. Belangrijk hierbij is dat de juiste informatie is opgenomen in het document volgens de eisen van de wet. Wat er precies in een document wordt vastgelegd, is voor alle soorten juridische documenten anders. Onze specialisten en de juridische dienstverleners waarmee wij nauw samenwerken zijn hierin gespecialiseerd. We stellen documenten en contracten op op het gebied van financiering, samenwerkingen, personeelszaken, voorwaarden en privacy.

Soorten juridische documenten die je door ons kunt laten opstellen, zijn bijvoorbeeld:

 • Aandeelhoudersovereenkomst
 • Agentuurovereenkomst

 • Algemene voorwaarden
 • Beëindigingsovereenkomst
 • Bruikleenovereenkomst
 • Geheimhoudingsovereenkomst (NDA)
 • Ingebrekestelling
 • Managementovereenkomst
 • Oproepovereenkomst
 • Samenwerkingsovereenkomst vof
 • Service Level Agreement (SLA)
 • Verwerkersovereenkomst (NL/EN)

Juridisch document of contract laten maken bij Practical


Een juridisch document of contract laten maken kun je overlaten aan onze specialisten. Een document of contract laten opstellen brengt verschillende voordelen met zich mee:

We gaan snel voor je aan de slag
Onze specialisten geven advies over het juiste document
We werken samen met juridische dienstverleners met kennis van zaken
Jouw juridische document voldoet gegarandeerd aan alle wettelijke eisen
Korting voor onze klanten
Rechtsgeldigheid altijd geborgd

Veelgestelde vragen over juridische documenten laten opstellen


Hoeveel kost het om een juridisch document of contract te laten opstellen?

De kosten van het laten opstellen van een contract hangen af van het type contract dat nodig is. Voor bestaande klanten binnen ons kantoor hanteren we een korting op dit soort documenten, omdat we vinden dat we ook juridisch onze klanten van advies moeten kunnen voorzien. Wanneer je geen klant bent zullen we vragen om een aanbetaling en zullen we altijd een concept document of contract sturen. Nadat de factuur is voldaan zal het contract in definitieve vorm worden verzonden.

Hoe wordt de rechtsgeldigheid geborgd van mijn juridische document?

Alle contracten en documenten zijn gecontroleerd door juristen bij gerenommeerde advocatenkantoren. Door onze ervaring kunnen we veel van je vragen hierover ook snel beantwoorden en kunnen we een contract opmaken dat aansluit op jouw behoefte. Mocht het complex worden kunnen we je vraag altijd doorzetten naar een van onze juristen.

Wanneer ontvang ik mijn document of contract?

Tijdens onze online (telefonische) afspraak zullen we een aantal vragen stellen zodat we het juridische document of contract kunnen opmaken. Wanneer de vragen zijn beantwoord, zullen we het contract of document definitief te maken en ontvang je het direct per e-mail.

Juridisch document of contract laten opstellen?

Een juridisch document of contract nodig of vragen over een specifiek document? Vul dan onderstaand formulier in, zodat onze specialisten een goed beeld hebben van jouw situatie. Zo kunnen wij je zo goed mogelijk van dienst zijn.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Juridisch document laten opstellen of een vraag?