Koppelingen

Wanneer je werkt met ons als kantoor en onze boekhoudsoftware is het mogelijk om ook externe oplossingen te koppelen. Zo is het bijvoorbeeld handig om een koppeling te hebben met jouw webshop, salarisadministratie of kassasysteem. Hieronder kun je alle mogelijke koppelingen bekijken informeer naar de mogelijkheden.

Google Drive boekhoudintegratie

Google Drive

Deel jouw Google Drive map met boekhoudkundig te verwerken documenten en ontdek hoe ze even later verwerkt en opgeslagen zijn in je Yuki archief.

Yuki App

Yuki iPhone App

Om Yuki nog toegankelijker te maken hebben we een App ontwikkeld. Even een bepaalde factuur raadplegen of een polis opzoeken? Dat kan nu eenvoudig vanaf je telefoon.

Teamleader integratie

Teamleader

Met de koppeling tussen Yuki en Teamleader worden alle facturen en debiteurgegevens automatisch vanuit Teamleader geboekt in de online Yuki boekhouding.

CCV Shop webshop

Verkoopfacturen die automatisch in de Yuki online boekhouding terechtkomen als je ze verstuurt. Voor iedereen met een CCV Shop webshop is dit mogelijk.

OpenCart webshop

De koppeling zorgt dat bestellingen die in OpenCart op Verwerkt worden gezet automatisch geboekt worden in de online Yuki boekhouding. Hier heb je geen omkijken meer naar!

Prestashop

De koppeling zorgt dat bestellingen die in PrestaShop staan automatisch worden geboekt in de online Yuki boekhouding.

Mijnwebwinkel webshop

De koppeling zorgt dat bestellingen die in MijnWebWinkel op betaald, verzonden of afgehaald staan automatisch worden doorgegeven aan Yuki. Binnen Yuki wordt een factuur voor deze bestelling aangemaakt.

WooCommerce boekhoudintegratie

WooCommerce

Verkoopfacturen die automatisch in de Yuki boekhouding terechtkomen als je ze verstuurt. Voor iedereen met een WooCommerce webwinkel is dit mogelijk.

ING Bank

Met de ING boekhoudkoppeling laat je volledig automatisch al je bankregels verwerken in de online boekhouding. Nooit meer downloaden en uploaden!

Rabobank

De service voorziet erin dat wij namens jou elke ochtend de laatste banktransacties bij de Rabobank ophaalt en ze klaar zet voor verwerking. Nooit meer zelf uploaden.

ABN Amro

Met de ABN Amro koppeling laat je volledig automatisch al jouw bankregels verwerken in de online boekhouding. Je hoeft zo nooit meer te downloaden en uploaden!

Yoobi Integratie

Yoobi

De koppeling controleert om 07.00 uur en 13:00 uur de betalingen die Yuki heeft ontvangen en probeert die te matchen met de openstaande facturen in Yoobi.

WeFact Boekhoudintegratie

WeFact

Door de naadloze integratie met Yuki worden debiteuren en facturen dagelijks verwerkt in de boekhouding. Het gebruik van WeFact en Yuki zorgt voor een hand-in-hand samenwerking waarbij zowel de ondernemer als accountant actueel inzicht hebben.

UnTill Boekhoudintegratie

UnTill

De koppeling haalt dagelijks gegevens uit de kassa op in een cloud based database. Vanuit de cloud database wordt de data automatisch in de Yuki boekhouding geschreven.

Payt Boekhoudintegratie

Payt

Op het moment dat je besluit gebruik te maken van Payt, dan koppelen we de diensten van Payt rechtstreeks aan Yuki. De software van Payt herkent automatisch of en welke debiteuren een herinnering moeten ontvangen.

Lightspeed Boekhoudintegratie

Lightspeed

Met de koppeling tussen Lightspeed en Yuki is het mogelijk om bestellingen en facturen uit je Lightspeed webwinkel of Lightspeed POS kassasysteem automatisch door te zetten naar Yuki.

Knab Boekhoudintegratie

Knab

Rekeninghouders van Knab Zakelijk kunnen met deze koppeling bankafschriften volledig automatisch laten inlezen in Yuki. Het handmatig verwerken of importeren van digitale bankafschriften is verleden tijd.

Akti Boekhoudintegratie

Akti

De koppeling tussen Akti (CRM + ERP) en Yuki (boekhouding) combineert beide applicaties. Je beschikt op elk ogenblik over al je actuele boekhoudkundige gegevens. Je facturatie flow is geautomatiseerd en verloopt daarom vlot, snel en correct.

Automaat Boekhoudintegratie

Automaat

Wanneer er een factuur gemaakt wordt in AutomaaT wordt deze automatisch geboekt in je Yuki boekhouding.

Coachview Boekhoudintegratie

Coachview

Verwerk snel de opleidersboekhouding in de centrale boekhouding van je organisatie. Eens per dag stuurt de koppeling factuurdata, debiteuren, projectnummers en journaalposten uit.

DataProfit Boekhoudintegratie

DataProfit

Met de koppeling DataProfit & Yuki is de horecaondernemer in staat om naast een overzichtelijk operationele dashboards ook financiële rapportages en dashboards te genereren vanuit één centrale Cloud omgeving.

Comandi Boekhoudintegratie

Comandi

Met de koppeling is de financiële data uit je Yuki boekhouding automatisch beschikbaar in het Comandi Management Dashboard.

POS Kassasystement Boekhoudintegratie

POS Kassasystemen

POS Kassasystemen levert betaalbare kassasystemen met gebruiksvriendelijke kassasoftware voor winkels en horeca. Met de koppeling worden automatisch alle verkopen vanuit de digitale kassa in de boekhouding geplaatst.

Taurus Boekhoudintegratie

Taurus

De koppeling biedt de mogelijkheid om de financiële gegevens automatisch te verwerken in Yuki. Dit betreft de dagelijkse kasboekingen maar ook de facturen en nieuw aangemaakte debiteuren.

VisionPlanner Boekhoudkoppeling

Visionplanner

Jaarrekeningen maken neemt veel tijd in beslag; spreadsheets, overtypen, controleren. Met de koppeling van Visionplanner automatiseren we dit proces.

ForecastXL Boekhoudintegratie

ForecastXL

ForecastXL is de nieuwste generatie managementinformatie software. Met de data vanuit de online boekhouding kun je met ForecastXL managementinformatie genereren, (rolling) forecasts maken en automatische rapportages versturen!

Hikashop Boekhoudkoppeling

Hikashop

Reinder.eu heeft voor de Joomla Hikashop shopmodule een shop plug-in ontwikkeld waarmee verkoopfacturen automatisch worden geboekt in de online boekhouding.

Simplicate Boekhoudkoppeling

Simplicate

Met de koppeling tussen ons en Simplicate worden alle facturen en debiteurgegevens automatisch vanuit Simplicate geboekt in de online boekhouding. Daarnaast worden de betalingsgegevens ook automatisch gesynchroniseerd.

WinTax Boekhoudintegratie

WinTax

Met de WinTax koppeling worden alle facturen en debiteurgegevens vanuit WinTax automatisch geboekt in de online boekhouding. Hiernaast haalt WinTax automatisch alle openstaande debiteurenposten op uit je boekhouding om zo eventuele aanmaningen te kunnen versturen.

Kassatellen Boekhoudintegratie

Kassatellen

Met het online kasboek van Kassatellen.nl kunnen ondernemers op dagelijkse basis de kas bijhouden en automatisch inschieten.

Nappkin Boekhoudintegratie

Nappkin

Nappkin is een compleet en geavanceerd restaurant POS systeem speciaal ontwikkeld voor de iPad. Dankzij de koppeling met Practical hoef je geen tijd of geld te besteden aan het inboeken van omzet- en kassagegevens: dit gaat volledig automatisch. Meteen bij het afrekenen of eventueel als dagelijkse verzamelboeking.

Speedbooks Boekhoudintegratie

Speedbooks

Wil je ook op een eenvoudige en vooral betrouwbare manier inzicht hebben in de actuele financiële status van je onderneming? De automatische databasekoppeling tussen Practical en Speedbooks maakt dit binnen een handomdraai mogelijk.

Practical valt ook in 2020 in de prijzen

Voor het vijfde jaar op een rij werd Practical genomineerd tijdens het Yuki Operational Excellence Gala 2020. Tijdens het gala worden de belangrijkste awards uitgereikt door onze software partner Yuki. Na het winnen van meerdere awards viel Practical ook dit jaar in de prijzen. Practical won de Customer Intimacy 2020 award. We zijn trots dat wederom erkend wordt hoeveel passie wij hebben voor de service en binding met onze klanten. Als top 5 Yuki Partner kantoor blijven we onze diensten doorontwikkelen, zodat ook in 2020 onze klanten de beste service ervaren.