Over ons


Boekhouding op jouw manier

Practical is meer dan slechts een kantoor. Natuurlijk staan we klaar om je te helpen met de jaarrekening, de Btw-aangiftes, je ‘dagelijkse’ business. Maar het liefst doen we meer. Veel meer. Bij Practical staan we te popelen om dieper in jouw business te duiken.

Je te helpen met alles waar jij als ondernemer tegenaan loopt of kunt lopen. Om onze kennis van zaken in te zetten om jouw onderneming naar een (nog) hoger plan te brengen. Om jouw onderneming te laten groeien. Alles wat wij bij Practical doen staat in teken van jouw succes.

                           

Er is sindsdien veel veranderd!
We zijn van een onderneming ontstaan uit irritatie en frustratie gegroeid naar een kantoor wat zorgt dat ondernemers sturen op feiten en op basis van data beslissingen kunnen maken. Noem het big data, noem het continues auditing of artificial intelligence, maar wij noemen het Practical, gemaakt om jou dat inzicht te geven wat je nodig hebt om je onderneming te kunnen laten groeien. We zijn er heel trots op dat er dagelijks honderden ondernemers gebruik maken van onze service en dat ons team binnen 24 uur alle informatie kan verwerken tot een inzichtelijke boekhouding zodat onze klanten kunnen doen waar ze goed in zijn: ondernemen, dat is niet niks!


Wij vinden dat ondernemen makkelijk moet zijn voorzien van actueel inzicht. Daarom staat ons team klaar voor de boekhouding, salarisadministratie en belastingzaken. Natuurlijk doen we dat met passie en enthousiasme want we doen meer, veel meer dan allee die boekhouding, salarisadministratie of je belastingaangifte.

Maar dat is nog niet alles.

Onze missie:


Wij hebben als missie om realtime financiële informatie te delen en te zorgen dat al onze klanten direct kunnen sturen op feiten.

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?