Practical regelt een soepele en naadloze overstap. Wij zorgen ervoor dat jij je kan bezig houden met wat jij het liefste doet.

Maandbedrag berekenen

Om een passend voorstel te sturen stellen we een aantal vragen om inzicht te krijgen in de onderneming. We sturen vervolgens binnen enkele dagen een passend en vrijblijvend voorstel. Je ontvangt van ons een e-mail waarin we meteen toegang geven tot onze online omgeving. Wanneer het voorstel passend is kunnen we direct beginnen met onze dienstverlening en je inzicht geven in jouw boekhouding.

Tarief berekenen

Organisatie

Voornaam

Achternaam

Rechtsvorm

Dochterondernemingen

Telefoonnummer

Emailadres

Transacties

Salarisadministratie

Inkomstenbelasting

Kas

“We misten overzicht in de financiële zaken van ons bedrijf. Bij Practical hebben we real-time inzicht in ons bedrijf verkregen. Bovendien kan ik altijd bellen wanneer ik vragen heb en staan ze zelfs in het weekend voor ons klaar. Ik kan onze medewerkers uitleggen waar we financieel staan en dat zorgt er voor dat we met elkaar als team kunnen werken aan onze doelen. Ik hoef me niet druk te maken over de boekhouding en kan me focussen op ondernemen"

Tim Kapitein
Co'Owner Clickpulse
Foto van reviewer

Zelf ervaren hoe wij u ontzorgen?

Hebben wij uw interesse gewekt, plan dan een afspraak met ons in zodat we u het gehele Practical programma kunnen laten zien. We lopen graag met u door onze software mogelijkheden en laten u graag zien wat de mogelijkheden zijn.

Demo aanvragen

Soepel overstappen

Wij verzorgen gratis een naadloze aansluiting van uw huidige administratie naar Practical. Uw persoonlijke contactpersoon stelt zich aan u voor en legt alles uit, telefonisch of op locatie. We lopen alles na en zorgen dat u alle mogelijkheden optimaal kunt benutten om inzicht te krijgen in uw boekhouding.

Door de complexiteit van mijn verschillende bedrijven zag ik soms door de bomen het bos niet meer. Practical helpt me het overzicht te behouden en het maximale rendement uit mijn bedrijven te halen. Ik kan zelf bijsturen maar vaak zijn het de medewerkers van Practical die mij wijzen op zaken die mij als ondernemer beter maken.

Michel Bruins Slot
Hieper de Pieper Foodtruck
Foto van reviewer

Practical in uw onderneming

Hoe groot uw onderneming is wij zorgen er voor dat we inzichten kunnen geven daar waar nodig. Vrijwel het enige wat u nu nog hoeft te doen, is het uploaden en versturen van uw facturen. Uw administratie, BTW-aangifte en andere financiële zaken worden automatisch bijgewerkt. We stellen proactief vragen en controleren elke maand de administratie om zo ook fiscaal het optimale uit uw onderneming te halen.

Benieuwd naar uw maandbedrag en naar de mogelijkheden?

Vraag vrijblijvend een tarief aan!

Tarief berekenen

Organisatie

Voornaam

Achternaam

Rechtsvorm

Dochterondernemingen

Telefoonnummer

Emailadres

Transacties

Salarisadministratie

Inkomstenbelasting

Kas