Practical regelt een soepele en naadloze overstap

Maandbedrag berekenen

Om een passend maandbedrag te vinden kunt u de calculator op de tarieven-pagina gebruiken. ZZP’ers krijgen direct een maandbedrag. Andere organisaties ontvangen binnen enkele werkdagen een vrijblijvend voorstel.

Direct een offerte aanvragen

“We misten overzicht in de financiële zaken van ons bedrijf. Bij Practical hebben we real-time inzicht in ons bedrijf verkregen. Bovendien kan ik altijd bellen wanneer ik vragen heb.

Tim Kapitein
Co'Owner Clickpulse
Foto van reviewer

Zien met eigen ogen

Hebben wij uw interesse gewekt, plan dan een afspraak met ons in zodat we u het gehele Practical programma kunnen laten zien.

Demo aanvragen

Soepel overstappen

Wij verzorgen gratis een naadloze aansluiting van uw huidige administratie naar Practical. Uw persoonlijke contactpersoon stelt zich aan u voor en legt alles uit, telefonisch of op locatie.

Door de complexiteit van mijn verschillende bedrijven zie ik soms door de bomen het bos niet meer. Practical helpt me het overzicht te behouden en het maximale rendement uit mijn bedrijven te halen.

Michel Bruins Slot
Hieper de Pieper Foodtruck
Foto van reviewer

Practical ondernemen

Vrijwel het enige wat u nu nog hoeft te doen, is het uploaden en versturen van uw facturen. Uw administratie, BTW-aangifte en andere financiële zaken worden automatisch bijgewerkt.

Benieuwd naar uw maandbedrag?

Vraag vrijblijvend een tarief aan!

Direct een offerte aanvragen