Yuki boekhouden

Screenshot van video New Design Associates

Yuki is een online platform voor accountants waar de boekhouding op een goede manier kan worden bijgehouden. Ondernemers kunnen er documenten in aanleveren en verkrijgen actueel inzicht in de boekhouding.

Wij kunnen in dit platform op een efficiënte manier de boekhouding verwerken en controleren. Yuki geeft de mogelijkheid om alles centraal in één platform te houden overal en waar u ook bent. We kunnen meekijken en bijsturen waar nodig.

Zocht u de website van Yuki Boekhouden? Klik hier.

De Yuki Way

Yuki is een online platform voor accountants waar de boekhouding op een goede manier kan worden bijgehouden. Ondernemers kunnen er documenten in aanleveren en verkrijgen actueel inzicht in de boekhouding. Wij kunnen in dit platform op een efficiënte manier de boekhouding verwerken en controleren. Yuki geeft de mogelijkheid om alles centraal in één platform te houden overal en waar u ook bent. We kunnen meekijken en bijsturen waar nodig.

Het enige wat u nodig hebt is een mobiele telefoon, e-mail of Dropbox/Google Drive. Hiermee kunt u de in- en verkoopfacturen online aanleveren in het gepersonaliseerde portaal van Yuki. Hierdoor hoeft u als ondernemer dus niet zelf te boekhouden of er verstand van te hebben. De documenten die u aanlevert worden automatisch geboekt waarna de medewerkers van Practical deze controleren en verwerken. In het platform kunt u de resultaten van uw bedrijf gemakkelijk en real-time inzien. Zo kunt u de debiteuren en crediteuren bijhouden, facturen versturen, salarisadministratie verwerken en de status van de BTW-aangifte nakijken.

Laptop met Yuki erop

Inzicht in uw onderneming

Doordat onze klanten real-time inzicht hebben in de cijfers kunnen zij de zaak sturen op feiten. Met behulp van de ons portaal en de yuki software heeft u als ondernemer bijna geen administratieve werkzaamheden meer.

Laptop met UBL

Voorbereid op de toekomst

UBL is een computertaal die wordt gebruikt om digitale facturen tussen bedrijven uit te wisselen. Informatie wort automatische herken en u hoeft straks niet eens meer zelf te scannen.

Mobiel met Yuki erop

Automatisch inboeken van facturen

De documenten die u aanlevert worden automatisch ingeboekt waarna de medewerkers van Practical deze controleren en verwerken. In het platform kunt u de resultaten van uw bedrijf gemakkelijk inzien.

Winnaar 'Partner of the Year' Award Yuki

Practical Accounting is sinds de start betrokken in een hechte samenwerking met Yuki. Tijdens het YukiDinner-gala werden de belangrijkste awards uitgereikt door onze software partner Yuki. Yuki verzorgt software om de administratie van bedrijven inzichtelijk en realtime te maken. Practical Accounting was als enig kantoor genomineerd in twee categorieën, namelijk ‘Customer Intimacy’ en ‘Operational Excellence’. Uiteindelijk werden we Yuki Partner of the Year – en daar zijn we trots op. Het stimuleert ons om onze diensten verder te ontwikkelen, zodat wij nog beter uw boekhouding onder controle houden!

Badge van Yuki Winner Operational Excellence
Badge van Yuki Winner Customer Intimacy
Badge van Yuki Winner Customer Intimacy

Benieuwd hoe we Practical in uw bedrijf integreren en u kennis kunnen laten maken met de yuki way?